sports wear on sale

Verzenden & retouren

VERZENDEN
1. Uw bestelling wordt normaal snel verzonden direct nadat uw betaling is ontvangen (1-3 dagen). Wij bezorgen uw bestelling via DHL / Parcel Force of misschien zijn anderen afhankelijk van de zones - Worldwide Express Mail Service (Online Tracking).

2. Het specifieke trackingnummer van uw eigen pakket zal u snel worden toegestuurd nadat uw bestelling is verzonden. Misschien gebruikt u het specifieke trackingnummer om de status van uw bestelling online te bekijken;

3. We kunnen uw bestelling niet bezorgen bij een P.O. Vakadres, dus zorg ervoor dat u ons een straatadres biedt.

Volg uw bestelling op:

DHL: www.dhl.com/en/express/tracking.html
FedEx: www.fedex.com/tracking
UPS: www.ups.com
EMS: www.ems.com.cn/english.html

TERUG?
We zijn volledig toegewijd tot uw volledige tevredenheid. Als u niet tevreden bent met onze goederen, nemen wij graag een retour.

1). Als u de aankoop wilt retourneren voor ruiling, dient u binnen 15 dagen na de datum waarop u deze heeft ontvangen contact met ons op te nemen; als u de goederen wilt teruggeven, zullen wij waarschijnlijk 15% van de betaling in rekening brengen voor onze verzending, binnen zeven dagen. Na het tijdsbestek keuren we het terugsturen niet goed.

2). Zorg ervoor dat uw geretourneerde goederen in de originele verpakking inclusief alle accessoires, tags, niet gebruikt, gewijzigd of zelfs gewassen zijn en ook doorverkocht kunnen worden.

3). Originele levering en omgaan met kosten worden niet terugbetaald. Retourzending is voor rekening van de klant.

Terug
free shipping over 99

secure pay
Copyright © 2019 Betere Prijzen.