sports wear on sale

Algemene voorwaarden

1. PRECIES WAT ZIJN JOUW BETALINGSVOORWAARDEN?
We accepteren het recht na het tegoed direct op onze rekening: Visa, Master-kaart, enzovoort. Met betrekking tot de daadwerkelijke nieuwe klanten moet u ervoor zorgen dat u uw eigen bestelling plaatst op uw factuuradres, of misschien kunnen we uw transactie weigeren.?
We nemen ook aankopen die alleen door Western Union en HSBC zijn betaald. Als u misschien gewoon wilt betalen via overschrijving, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.?
2.TRACKINGMETHODEN
Het duurt ongeveer 7-9 werkdagen om bij u aan de deur te komen, bovendien verwerken we de bestelling binnen vierentwintig uur. In de meeste gevallen worden artikelen binnen acht dagen opgehaald, maar we verklaren 10 dagen in geval van vertragingen.
We zullen zeker uw eigen aankoop verzenden via DHL of anderen. Nadat de bestelling definitief is verzonden, bieden wij nummer.

3. WAT ZIJN PRECIES MET UW VERZENDKOSTEN?
Verzending is afhankelijk van het aantal bestellingen.
Wij zullen u een trackingnummer via e-mail bezorgen zodra uw goederen zijn verzonden. We raden u ten zeerste aan om uw bestelling niet minder dan 3 weken vóór een belangrijke vakantie te plaatsen om voldoende tijd te hebben voor een eventuele bezorging.?
4. KAN IK EEN AANKOOP UITWISSELEN OF ZELFS ANNULEREN?
Wanneer een bestelling zeker van onze site wordt verzonden, is het waarschijnlijk dat we uw bestelling niet zullen wijzigen of annuleren. De bestelling wordt zeker automatisch verwerkt op het moment dat u op "Start" klikt. U kunt contact met ons opnemen met de klantenservice als u een wijziging wilt aanbrengen op het moment dat u wilt wijzigen. Toch kunnen we vanwege het voorgaande niet garanderen dat uw aankoop wordt gewijzigd. We sturen de artikelen meteen na uw bestelling bij ons in bepaalde uren?

 

FAQ
1.Q: Zijn producten authentieken, 100% originelen verpakt?
A: Ja, onze goederen zijn hier anthentieke hoge kwaliteit en 100% originelen pakket deal. Alle items zijn meestal net direct gevuld met containers in het buitenland, net als bestellingen voor wal-mart enz. Samen zijn er verschillende stijlen die u mogelijk nieuwsgierig kunt maken. En als gevolg van bepaalde voorraden uit onze eigen fabriek en niet-belastingheffingen in binnen- en buitenland, ontwikkelen we ons bedrijf om de samenwerking in het algemeen te vergroten door het leveren van monsters en ook gratis verzending hier, dat is precies waarom de getoonde kosten zo laag zijn. Ga gewoon door en maak kans om onze ontwikkeling hier te versterken.

2.Q: Waarom blijft mijn eigen verpakte bestelling in behandeling, gewoon verzending via de post?
A: Het spijt ons voor vertraging. Normaal gesproken is de verzend- en bezorgperiode naar uw adres 7-9 werkdagen en wordt de trackinginformatie ook in verschillende dagen bijgewerkt. Maak je geen zorgen, wij verzekeren je van een veilige bestelling en goede goederen. Wat u ziet en wat u bestelt op onze website, krijgt u.

3.Q: Hoeveel tijd kost het om bestellingen van deur tot deur te verzenden?
A: Hier regelen we het bestellingspakket en sturen het binnen achtenveertig uur nadat uw betaling is gewist, en het kan ongeveer 1 week duren om het door u aangeboden adres te ontvangen.

4.Q: Is de site beveiligd ??
A: Inderdaad, alle bestellingen worden verwerkt via 100% gegarandeerde "http" -servers met een creditcard, alle aanvullende informatie is veilig en we geven nooit andere informatie vrij met andere partijen. Extra soepel via hacker secure.etc.

5.Q: Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling heb ontvangen?
A: Aankopen worden dagelijks afgehandeld. De bestelling wordt verwerkt door onze magazijn of leveranciers en u kunt gemakkelijk verwachten dat uw bestelling binnen 5-8 werkdagen wordt geleverd. Soms zou er waarschijnlijk slechts een klein beetje vertraging optreden als gevolg van enorme behoeften, vakanties, trage afhandeling door de douane, maar toch je bestelling wordt als laatste geleverd.

6.V: We werden op onze creditcard in rekening gebracht, maar de status wordt nog niet afgeleverd?
A: Soms wordt de specifieke trackinginformatie uitgesteld om te updaten, met name in de loop van de vakantie, gedurende deze tijden kunt u uw goederen mogelijk krijgen net voordat we kunnen updaten dat u daadwerkelijk bent afgeleverd.

7.Q: Hoeveel kost de bezorgkosten naar mijn land?
A: Wij bieden de goedkoopste bezorgkosten (10 $ voor een normaal paar, minder uitgeven om meer te kopen), u hoeft geen extra kosten te betalen, behalve de artikelprijs en verzendkosten.

8.Q: Waarom zijn jullie goederen zo goedkoop vergeleken met sommige andere websites, zijn jullie gek ??
A: Wij en onze kopers kopen overstocks en profiteren van dezelfde fabrieken die voor beroemde bedrijven zorgen en we doen dit al vele jaren. We werken ook aan echt krappe winstmarges om onze klanten een goede prijs te bieden.

9.V: We hebben acht dagen geleden gekocht, maar we hebben onze tracking nog niet echt verkregen.
A: Natuurlijk blokkeren sommige e-mailprogramma's onze e-mails als spam. Onderzoek uw ongewenste e-mail en voeg ook ons ​​e-mailadres toe aan uw vriendenlijst.

10.Q: We hebben ons tracking nummer twee dagen ervoor en toch onze bestelling verschijnt niet in usps of misschien ems-volgsysteem?
A: In sommige gevallen is er een aantal dagen vertraging als de verzending daadwerkelijk wordt gesteund vanwege de grote vraag voordat goederen in het systeem worden weergegeven. Of misschien volgen systemen mogelijk vertraging op vanwege bepaalde aspecten in het usps- of ems-volgsysteem.

11.Q: Ik heb je drie dagen geleden een e-mail gestuurd, waarom is dit, ik heb geen antwoord ??
A: We proberen binnen 24 uur op e-mails te reageren. Als u geen repons van ons hebt ontvangen, is uw e-mail mogelijk niet ontvangen of heeft u de e-mails op de zwarte lijst van ons gekregen, om uw tijd niet te verspillen, alstublieft voeg onze e-mail toe aan uw lijst nadat u de specifieke bestelling hebt geplaatst. We ontvangen dagelijks vele e-mails van klanten en proberen al deze e-mails te beantwoorden, maar soms wordt uw e-mail mogelijk per ongeluk verwijderd door onze SPAM-blokkering. Stuur een e-mail alsjeblieft nog een keer per e-mail als je binnen één dag geen antwoord hebt ontvangen, behalve als het weekend twee dagen geldig is?

Terug
free shipping over 99

secure pay
Copyright © 2019 Betere Prijzen.